Wolves Floorball Challenge

Äntligen kan vi presentera en ny ungdomscup i Värmland, en endagscup med roliga matcher där du som ledare eller förälder slipper skjutsa mellan hallar och matsalar. Vi håller till under ett och samma tak hela helgen! 

Nu har WFC stängt anmälan för januari cupen. Spelschema är utskickat till era kontaktpersoner i lagen.

Har du redan anmält ditt lag, kontakta oss för bekräftelse att vi mottagit er anmälan, vi har haft serverproblem en period. 

Kontakt: anders.lidstrom@karlstadinnebandyarena.se 070 362 77 10 Betalningsinformation

Betala in på Haik ekonomiska förening bankgiro 5327-4635 uppge, LAGNAMN

Betalar ni från utlandet använder ni IBAN SE9050000000051081193867.

Sista betalnings-datumet är 15 December 2023

ANMÄLAN Wolves Floorball Challenge

Tid för evenemang: 4-7 Januari 2024
Evenemangsadress: Stadionvägen 1, Karlstad (Karlstad Innebandyarena)
Kontakta oss på:sebastian.karlstadibf@gmail.com

 

Tacka alla deltagande lag, domare och värdar för en rolig & trevlig WFC helg.

 

Spelschemat:

Har ni inte fått spelschemat till er mail, kontakta oss för mer info eller tryck på länken nedan för att komma till spelschemat. 

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z3hIVRexfCQP9vetT-ZnxW8CYnRS2fbA/edit?usp=sharing&ouid=100531677924862726258&rtpof=true&sd=true

Mat: 

Catering från 11:30 - Matkort kommer att finnas i ert omklädningsrum vid ankomst. (Gäller er som beställt mat i anmälan)Wolves Floorball Challenge har som mål att vara en rolig cup för alla spelare och ledare men även vara en föräldravänlig cup, där alla matcher spelas under ett och samma tak.

OBS: WFC har haft problem med en server där vårt anmälningsunderlag ligger. Har ni anmält ert lag, kontakta oss för att säkerställa att vi fått er anmälan. Vänligen maila till anders.lidstrom@karlstadinnebandyarena.se eller ring 0703 627710 Tack på förhand!

 

Spelformen under under cupen är 5 mot 5, på stora mål under dag 1 och  4 mot 4, på små mål under dag 2. 

 ALLA matcherna spelas 2x15.

Alla lag spelar minst 4 st matcher 

 

  • 5 Januari - P12 & F12, P11 & F11
  • 6 Januari - P13 & F13, P14  & F14

 

 

Har du frågor och funderingar kring WFC? 

Kontakta Sebastian Sääker, Kommunikation, Event & Marknad på 072-2300690


GDPR och information om personuppgifter

Meddelande om dataskydd och integritet

www.karlstadinnebandyarena.se och Wolves Floorball Challenge är vi fast beslutna att skydda din integritet och säkerställa säkerheten för dina personuppgifter. I detta integritetsmeddelande beskrivs vilka typer av uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem och vilka val du har när det gäller dina uppgifter.

1. Insamling och användning av uppgifter

Vi samlar in vissa personuppgifter när du använder vår webbplats, t.ex. namn, e-postadress och surfbeteende. Denna information används för att förbättra din upplevelse, tillhandahålla personligt innehåll och förbättra våra tjänster.

2. Rättslig grund

Vi behandlar dina personuppgifter baserat på ditt samtycke, som du ger när du använder vår webbplats eller våra tjänster. Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Vi kan också behandla uppgifter som är nödvändiga för att uppfylla våra avtalsenliga skyldigheter eller för legitima intressen som vi bedriver.

3. Delning av uppgifter

Vi säljer, byter eller hyr inte ut dina personuppgifter till tredje part. Vi kan dock dela dina uppgifter med betrodda tjänsteleverantörer som hjälper oss att driva vår webbplats och bedriva vår affärsverksamhet.

4. Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, korrigera eller radera dina personuppgifter som innehas av oss. Du kan också invända mot eller begränsa behandlingen av dina uppgifter. Om du vill utöva dessa rättigheter kan du kontakta oss på e-postadressensebastian.karlstadibf@gmail.com

5. Kontakta oss

Om du har några frågor, funderingar eller önskemål angående dina personuppgifter och din integritet kan du kontakta oss. 

Genom att använda vår webbplats samtycker du till de villkor som anges i detta integritetsmeddelande.

Senast uppdaterad: [2023-08-32]