Floorball Camp


FLOORBALL CAMP 2020 KOMMEr TYVÄRR INTE ATT GENOMFÖRAS

Hallalliansen i Karlstad får tyvärr meddela att vi inte kommer genomföra sommarlägret Floorball Camp 2020. Folhälsomyndigheten och andra myndigheters restriktioner och råd gällande Covid 19 gör att vi inte kan genomföra sommarlägret.

Floorball Camp siktar in sig på sommaren 2021, vi längtar redan till att få träffa alla er spelare och ledare.

Mer info om återbetalning av anmälningsavgifter kommer inom kort.

NYA FLOORBALL CAMP 2020

Nytt uppdaterat koncept kring Sveriges roligaste sommarläger i Karlstad Innebandy Arena. Kom själv, Ta med kompisar eller kom med hela laget och upplev gemenskapen i Floorball Camp familjen.

Nytt koncept vi anammar där du som söker väljer PLAYER eller GOALIE CAMP. Målet med detta är att vi ska erbjuda en högre kvalité och större fokus på dig/individen. Kommer ha tydligare gruppansvarig huvudinstruktör med sina kollegor ansvarar för att utveckla dig och dina skills på campen.

Du kan anmäla dig till PLAYERCAMP eller GOALIECAMP DAG eller ÖVERNATTNINGSLÄGER, DU VÄLJER!!!

Instruktörerna kommer från högsta seriesystemen i Svensk Innebandy. Kommer vara "gamla" som "nya" ansikten som är kända och har en bakgrund där de idag är coacher, tränare eller spelare i Svensk innebandy. De backas upp av assisterande instruktörer som bygger teamet runt dig och din grupp. Vill du bli en bättre innebandyspelare och förbättra din skills samtidigt som paketerar in mycket roliga inslag. Då ska du vara med!

Vi som övernattar kommer sova på Vandrarhemmet STF Karlstad. Detta ger dig en hög kvalité och säkerhet boendet. Detta är vi ett av få sommarläger unika med. Ta med lakan, påslakan och örngott. Sjävklart tar du med dig det du själv tycker är viktigt. Ni sover i två, tre, fyra till fembädds rum och ledarrum är på samma våning.

Vi kommer jobba med ca, 26 utespelare och 4 målvakter i varje grupp. För att vi ska kunna göra ett bra arbete med er och alla blir sedda. Vi kommer ha tillgång till fyra spelplaner varje dag. 

Namntryck och nummer på träningströjor ingår i anmälningsavgiften. Läs mer vad som ingår under rubriken, vad ingår i anmälningsavgiften.

Det kommer bli mycket innebandy på schema det är ju därför ni är här. Vi bryter av och kör roliga aktiviteter som såpainnebandy, brännbollsturnering och mycket annat i och kring Karlstad Innebandy Arena. Kvällarna kör vi pass, Bio eller gästar något av Karlstad IBF fysträningar.

Nedan kan du läsa mer om de olika delarna av NYA FLOORBALL CAMP. VÄLKOMNA!

 

 GOALIECAMP
Huvudansvariga instruktörer: Mattias Karlsson och Viktor Sjöstedt
Goaliecamp kommer du jobba med Positionering, Boxcontrol, Head trajectory, Processer, förflyttning, Game winning saves m.m.
100% målvaktsfokus från 09.00-12.00 med två till tre målvaktstränare och sex left och rightskyttar. Efter lunchen går ni målvakter in i Playercamp och
deltar i gruppträning. Då fokuserar vi på mycket spelande så ni målvakter kan praktisera det ni jobbat med under förmiddagarna.
 
Det finns tre nivåer du som målvakt söker till. Du väljer utifrån vilken ålder och vart du befinner dig i erfarenhet och ambitionsnivå.
Nivå 1: Du är en Ung målvakt och har en liten erfarenhet. Nivå 2: Målvakt där du byggt upp en del erfarenhet. Nivå 3: Målvakt som har stor erfarenhet och hög ambitionsnivå.
Varje nivå har 5 målvaktsplatser att erbjuda dvs, 15 platser totalt på 3 nivåer. Så vänta inte utan anmäl dig.

PLAYERCAMP
Huvudansvariga instruktörer: Niklas Hovivuori, Tom Colling, 
Playercamp fokuserar vi på innebandy med mycket halltid. Du kommer jobba med Teknikbanor, Passningsspel, Skott, Fys, Spel m.m. Floorball Camp kommer ge dig förutsättningar att bli en bättre innebandyspelare. Övningarna är anpassade och beprövade för att du ska utvecklas. Grupperna är åldersindelade och könsindelade. Instruktörerna kommer ta hand om dig som vill testa på att utmana dig själv och få fler verktyg med hem till klubblaget.

 PLAYERCAMP ELIT
Huvudansvarig instruktör: Niklas Hovivuori
Floorball Camp Elit vänder sig till dig som är född 03-04 som har hög ambitionsnivå i din ålderskull. Som vill få med dig vad det innebär att elitsatsa. Förutom den praktiska och teoretiska innebandydelen. Kommer ni ta del av djupare inblick vad innebär det och vad krävs det för att bli Svenska Superliga spelare och ha som mål att spela i Svenska innebandylandslaget.. 

 SSL CUP
SSL CUP spelas sista dagen på lägerveckan där vi avslutar med en rolig turnering.
 
  INSTRUKTÖRER & STJÄRNSPELARE
Målvaktstränaren och Coachen för Skattkärrs IK dam Mattias Karlsson och Karlstad IBF målvakt Viktor Sjöstedt tar hand om er målvakter på GOALIECAMP.
Tom Colling spelare i Karlstad IBF, 

För Floorball Camp är det viktigt med utbildade ledare. Ger dig och din grupp så bra förutsättningar som möjligt till ett lyckat läger.

LÄGERVECKOR

LÄGERVECKA 1 DAGLÄGER: 14/6 - 18/6 för pojkar och flickor födda 07 - 10..
LÄGERVECKA 2 DAG & ÖVERNATTNINGSLÄGER: 22/6 - 26/6 för pojkar och flickor födda 03 - 06. Både dag och övernattningsläger.
LÄGERVECKA 2 ELIT: 22/6 - 26/6 för dig som är född 03-04.

Gruppindelning sker efter ålderklasser och kön samt vissa önskemål utifrån vart du spelar i klubblaget tar vi såklart hänsyn till. 
Ex, Lägervecka 2: Grupp 1 födda 03-04, Grupp 2 födda 05-06 osv. Vi kan under första dagarna flytta dig mellan grupperna för att individanpassa m, m.

LÄGERVECKA 1 & 2 kommer grupperna ålders och könsindelas enligt nedan.

Grupp 1: 26st utespelare + 4st målvakter.  

Grupp 2: 26st utespelare + 4st målvakter. 

Grupp 3: 26st utespelare + 4st målvakter. 

Grupp 4: 26st utespelare + 4st målvakter. 

Först till kvarn gäller, Frågor? Ring gärna så berättar vi mer.

PRISER PLAYER & GOALIECAMP

DAGLÄGER: 2395kr

DAGLÄGER ELIT FÖDDA 03-04: 2595kr

ÖVERNATTNING: 3295kr

ÖVERANTTNING ELIT FÖDDA 03-04:3495kr
 
Delbetala in 50% av anmälningsavgiften, betala återstående senast 30/5 2017.  

RABATTER DU KAN ERHÅLLA

Januarirabatt: 200kr 
Anmälan och delbetalning av 50% ska vara inbetalt senast 30/1 2020.

HAIK rabatt: 300kr
Är du medlem i en av Hallalliansen medlemsföreningar Karlstad IBF, Skattkärrs IK, Hultsberg/Björkås IBF, Karlstad IBF U, BK Vålberg, Karlstad IBF Bredd och Karlstad IBK har du 300kra rabatt t o m. 30 april 2020. Därefter gäller full avgift.

Syskonrabatt: 200kr per person
Anmälan och inbetalning skall inkomma senast 30/4. Efter det gäller inte syskon rabatter då gäller ordinarie priser.
Du ansvarar för att dra av rabatten innan du betalar in anmälningsavgiften.

Rabatterna kan ej kombineras med varandra.

ANMÄLAN OCH INBETALNING

Fyll i anmälningsunderlaget, målsman ska skriva i samtliga uppgifter. När du tryckt på skicka knappen så är du automatiskt anmäld. 

Betala in anmälningsavgiften eller gör en delbetalning av minst 50% av beloppet. Då är deltagaren garanterad 100% plats. Betalar ni in en delbetalning ska återstående betalas in senast 31/5 2020 på Haik konto.

Betala in på Haik ekonomiska förening bankgiro 5327-4635 uppge deltagarens namn, första sex siffrorna i personnumret och ev, rabatt namn.

Betalar ni från utlandet använder ni IBAN SE9050000000051081193867.

Senast 31/5 ska hela anmälningsavgiften vara inbetald. Inkommer betalning efter 30/5 kan vi inte garantera att det finns plats på lägret. Att deltagarens material finns på första lägerdagen.
 
Avbokar ni platsen efter att anmälningsavgiften är inbetald behåller lägret 500kronor för admin och kostnadstäckning.
  

VAD INGÅR I ANMÄLNINGSAVGIFTEN

  • 3-4 Tävlingsarenor.
  •  Instruktörer 2st per grupp.
  • Kost dagläger som är lunch och mellanmål.
  •  Kost övernattningsläger som är frukost, lunch, mellanmål och middag.
  •  Tränings t-shirt * 2st inkl, namn och nummer
  • Vattenflaska.
  • Tilläggsförsäkring.

ÖVRIGT

Foto och video på deltagare och ledare kan komma att tas och visas i kommersiellt syfte. Vill du inte delta på dessa uppge detta till lägeransvarig Anders Lidström innan lägret börjar.

 Arrangör Floorball Camp
Floorball camp drivs av Hallalliansen i Karlstad med samarbetsföreningarna Karlstad IBF, Skattkärrs IK, Karlstad IBF U, BK Vålberg, Karlstad IBF B, Hultsberg/Björkås IBF, Karlstad IBK.

GDPR: Vi värnar om din integritet. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR.

Floorball Camp erbjuder även möjligheten till föräldrar och vänner med att förmedla logi till rätt priser med våra partners- Scandic Hotell 054 7764713, Bomstad camping samt STF Vandrarhemet 054 566840.


För mer information ring eller maila Lägeransvariga

Hallalliansen i Karlstad Arenachef Anders Lidström 070 362 77 10, 054 18 98 99 anders.lidstrom@karlstadinnebandyarena.se  

Med arrangör Karlstad IBF Klubbchef Mikael Bergqvist 0705903067  kansli@karlstadinnebandy.se 


VÄLKOMNA!

Anmälningsformulär