Floorball Camp 2023 "Anmälan öppen"


FLOORBALL CAMP 

Sveriges roligaste sommarläger i Karlstad Innebandy Arena. Kom själv, Ta med kompisar eller kom med hela laget och upplev gemenskapen i  innebandy "Floorball Camp" familjen.

Du som söker väljer PLAYER/ SPELARE eller GOALIE/ MÅLVAKT CAMP båda veckorna. Målet med detta är att vi ska erbjuda en högre kvalité och större fokus på dig/individen. Huvudinstruktör med sina kollegor ansvarar för att utveckla dig och dina skills på campen.

Du kan anmäla dig till PLAYERCAMP och GOALIECAMP. 

För de yngsta kullarna så får ni testa på att spela ute eller stå i mål, du väljer.

Instruktörerna kommer från högsta seriesystemenen i Svensk Innebandy. Kommer vara "gamla" som "nya" ansikten som är kända och har en bakgrund där de idag är coacher, tränare eller spelare i Svensk innebandy.

Vill du bli en bättre innebandyspelare och förbättra din skills samtidigt som vi paketerar in mycket roliga inslag, då är Floorball Camp något för dig.

Vi kommer jobba med ca, 20 utespelare och 4 målvakter i varje grupp. För att vi ska kunna göra ett bra arbete med er och alla blir sedda. Vi kommer ha tillgång till tre-fyra spelplaner varje dag. Målet är att ha tillgång till uteplan vid Karlstad Innebandyarena.

Namntryck och nummer på träningströjor ingår i anmälningsavgiften. Läs mer vad som ingår under rubriken, vad ingår i anmälningsavgiften.

Det kommer bli mycket innebandy på schema, det är ju därför ni är här. Vi kommer köra roliga aktiviteter så som såpainnebandy, brännbollsturnering och mycket annat i och kring Karlstad Innebandy Arena.

Nedan kan du läsa mer om de olika delarna av  FLOORBALL CAMP. VÄLKOMNA!

 

 GOALIECAMP

Goaliecamp kommer du jobba med Positionering, Boxcontrol, Head trajectory, Processer, förflyttning, Game winning saves m.m.
100% målvaktsfokus vissa pass per dag med målvaktstränare, left och rightskyttar. Efter passet går ni målvakter ihop med spelarna i Playercamp och kör tillsammans.
Där kommer vi fokusera på spel så ni målvakter kan praktisera det ni jobbat med under målvaktspassen.
 
Det finns tre nivåer du som målvakt söker till. Du väljer utifrån vilken ålder och vart du befinner dig i erfarenhet och ambitionsnivå.
Nivå 1: Du är en Ung målvakt och har en liten erfarenhet.

Nivå 2: Målvakt där du byggt upp en del erfarenhet.

Nivå 3: Målvakt som har stor erfarenhet och hög ambitionsnivå.


PLAYERCAMP
 
Playercamp fokuserar vi på innebandy med mycket halltid. Du kommer jobba med Teknikbanor, Passningsspel, Skott, Fys, Spel m.m. 

Floorball Camp kommer ge dig förutsättningar att bli en bättre innebandyspelare. Övningarna är anpassade och beprövade för att du ska utvecklas.

Grupperna är åldersindelade och könsindelade. Instruktörerna kommer ta hand om dig som vill testa på att utmana dig själv och få fler verktyg med hem till klubblaget.

 SSL CUP
SSL CUP spelas sista dagen på lägerveckan där vi avslutar med en rolig turnering.
 
  INSTRUKTÖRER & STJÄRNSPELARE
För Floorball Camp är det viktigt med utbildade instruktörer. Ger dig och din grupp så bra förutsättningar som möjligt till ett lyckat läger.

ANMÄLNINGSVECKOR FÖR DAGLÄGRET PLAYER & GOALIECAMP

LÄGERVECKA 1: Mån 12/6 - Fre 18/6 killar och tjejer födda 08, 09, 10

LÄGERVECKA 2: Sön 18/6 - Tor 22/6  killar och tjejer födda 11, 12, 13, 14

Gruppindelning sker efter ålderklasser, kön och ditt önskemål utifrån vart du spelar i klubblaget tar vi såklart hänsyn till. Vi kan under första dagarna flytta dig mellan grupperna för att individanpassa om du önskar det.

Fördelning av antalet spelare och målvakter per vecka,
Grupp 1: ca 20st utespelare + 4st målvakter.  

Grupp 2: ca 20st utespelare + 4st målvakter. 

Grupp 3: ca 20st utespelare + 4st målvakter.

Grupp 4: ca 20 utespelare + 4 målvakter. 

Först till kvarn gäller, Frågor? Ring eller maila, så berättar vi mer.

PRISER PLAYER & GOALIECAMP
Dagläger vecka 1: 2195kr

Dagläger vecka 2: 2195kr

Vad som ingår i anmälningsavgiften ser du under rubriken "Vad ingår i anmälningsavgiften" nedan.
Delbetala in 50% av anmälningsavgiften, då är du garanterad plats, betala återstående senast 31/5 2023. Om sommarlägret ställs in så återbetalas hela beloppet.   

RABATTER DU KAN ERHÅLLA
December rabatt: 300kr 
Anmälan och delbetalning 50% av anmälningsavgiften inkommit senast 31/12 2023.

Syskonrabatt: 200kr per person

Anmälan och delbetalning 50% av anmälningsavgiften inkommit senast 30 april 2023.

Haik rabatt: 200kr
Är du/ ditt barn medlem i en av Hallalliansen medlemsföreningar så har du 200kr i rabatt om anmälan och 50% av anmälningsavgiften inkommit senast 30 april 2023.

Efter ovan angivna datum gäller fullt pris på anmälningsavgiften. Du ansvarar själv för att dra av rabatten innan du betalar in anmälningsavgiften.

Rabatterna kan inte kombineras med varandra.

ANMÄLAN OCH INBETALNING

Fyll i anmälningsunderlaget, målsman ska skriva i samtliga uppgifter. När du tryckt på skicka knappen så är du automatiskt anmäld och en bekräftelse ruta kommer upp högst upp (scrolla upp) att du är anmäld. 

Betala in anmälningsavgiften eller gör en delbetalning av minst 50% av beloppet. Då är deltagaren garanterad 100% plats. Vid delbetalning ska återstående betalas in senast 31/5 2023.

Betala in på Haik ekonomiska förening bankgiro 5327-4635 uppge,

Deltagarens/ Spelarens namn.

Första sex siffrorna i personnumret.

Ev, rabatt namn. (ex syskonrabatt)

Betalar ni från utlandet använder ni IBAN SE9050000000051081193867.

Senast 31/5 2023 ska hela anmälningsavgiften vara inbetald. Inkommer betalning efter 31/5 kan vi inte garantera att det finns plats på lägret och att deltagarens material finns på plats första lägerdagen.
 
Avbokar ni platsen efter att anmälningsavgiften är inbetald behåller lägret 500kr för admin och kostnadstäckning. Vid sjukdom/ skada ska sjukintyg uppvisas efter 1/6 2023.
  

VAD INGÅR I ANMÄLNINGSAVGIFTEN

  • Tävlingsarenor inne och ute.
  •  Gruppinstruktörer och ledare.
  • Lunch och mellanmål.
  • 2st Tränings t-shirt inkl, namn och nummer.
  • Vattenflaska.
  • Tilläggsförsäkring.

ÖVRIGT

Foto och video på deltagare och ledare kan komma att tas och visas i kommersiellt syfte. Vill du inte delta på dessa uppge detta till lägeransvarig Anders Lidström innan lägret startar.

 Arrangör Floorball Camp
Floorball camp drivs av Hallalliansen i Karlstad med samarbetsföreningarna Karlstad IBF, Skattkärrs IK, Karlstad IBF U, BK Vålberg, Karlstad IBF B, Hultsberg IBF, Karlstad IBK.

GDPR: Vi värnar om din integritet. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR.

SOVA ÖVER? Floorball Camp är ett dagläger, självklart ordnar vi erbjudande på övernattning med våra samarbetspartners.

LOGI/ HOTEL: Floorball Camp erbjuder möjligheten till rabatterade priser på Scandic Klarälven Karlstad. Bokningslänk: https://www.scandichotels.se/klaralven?bookingcode=BFLO130622

Uppge bokningskod: BFLO130622

Scandic Hotell E-post: klaralven@scandichotels.com  Telefon: 054 7764700 knappval 2

Bomstad Camping 054-535068.


För mer information ring eller maila Lägeransvariga

Hallalliansen i Karlstad Arenachef Anders Lidström 070 362 77 10, 054 18 98 99 anders.lidstrom@karlstadinnebandyarena.se  

Karlstad IBF Klubbchef Mikael Bergqvist 0705903067 

kansli@karlstadinnebandy.se 


VÄLKOMNA!

Anmälningsformulär